Hoppa till huvudinnehållet
Institutionen för informationsteknologi

Datakommunikation DV1/NV1 HT 2006

calimage.png

Information om kursstart

Kursstart sker måndag 30/10 klockan 10 i sal 1311. Om du har för avsikt att gå kursen men inte kan närvara, be en kompis meddela läraren detta eller kontakta läraren direkt. Om du är antagen men inte har för avsikt att gå kursen, meddela detta så att din plats kan ställas till förfogande för andra intresserade!

Studenter som inte redan är antagna till kursen får skriva upp sig på en reservlista och tas in i mån av plats och tillräckliga förkunskaper. Studenter som ej får möjlighet att följa kursen informeras om detta senast den 31/10. Efter den 2/11 går det ej längre att hoppa på kursen.

I samband med kursstarten finns det även möjlighet att anmäla sig till ett seminarietillfälle samt bilda grupper för grupparbeten.

Förbered dig inför kursstarten genom att läsa kursinformationen samt införskaffa kursboken!

Begränsad åtkomst till delar av kurshemsidan
Den interna delen av kurshemsidan är endast tillgänglig för studenter i kursen. Studenter som har anmält sig sent kan få vänta någon dag extra innan de får tillgång. På samma sätt är åtkomsten till vissa andra sidor begränsade just nu - exempelvis öppnas sidorna med laborationsbeskrivningar allteftersom under kursens gång.

Uppdaterad  2006-11-08 17:15:17 av Sven Westergren.